World cleanup day

Wijk Plein doet mee aan de wereldwijde actie om onze planeet een beetje schoner te maken. Om 9:30 uur start bij het Dierenplein op Verdipad 5 een opruimactie voor jong en oud. Bij de start worden grijpers, handschoenen, vuilniszakken en indien gewenst ook een raaproute uitgedeeld.

Rond 11:00 uur worden alle deelnemers op het Dierenplein verwend met koffie, thee, frisdrank en een heerlijk Brabants worsten-broodje. Ook voor de kinderen die meedoen hebben we natuurlijk iets lekkers. Voor elk gezin/wijkbewoner die zich vóór 15 september aanmeldt via schoonschijndel@gmail.com hebben we als dank een doosje verse scharreleieren. We hopen je er bij bent!

Tevens heeft wijk Plein in samenwerking met de andere dorps/wijkraden van Schijndel een nieuwe actie georganiseerd. Van 9:00 tot 16:00 uur kunnen op het evenemententerrein tegenover ’t Spectrum kunststof tuinmeubelen gratis worden ingeleverd. Het spaart u kosten uit en het is ook goed voor het milieu want Plastic Recycling Company garandeert dat het plastic 100% wordt omgezet in nieuwe tuinstoelen.