Trick or treat 2020 (Afgelast)

Update: Vanwege de richtlijnen rondom Corona hebben we helaas moeten besluiten de trick or treat dit jaar niet door te laten gaan.

We hopen jullie volgend jaar weer in te mogen schrijven!

 

Na het succes van vorig jaar willen we jullie graag weer uitnodigen om ons te helpen met het vieren van een spooky avond in Wijk Plein. Op zaterdag 7 november 2020 tussen 18.00u en 21.00u kunnen de kinderen uit onze buurt verkleed langs de deuren gaan voor een ‘trick or treat’ (‘Snoepje of je leven’).

Om deze speciale avond te kunnen organiseren hebben wij natuurlijk ook adressen nodig waar de kinderen aan mogen bellen. Hiervoor roepen wij zoveel mogelijk buurtbewoners op om deel te nemen aan deze halloween avond. Meldt u aan via onderstaand formulier.  Na uw aanmelding kunt u direct de poster downloaden die u op uw voordeur kunt bevestigen zodat de kinderen weten dat ze bij u mogen aanbellen. Daarnaast is het erg leuk als u ook uw tuin versiert zodat ze uw woning zeker niet voorbij lopen. Naast de gezelligheid en de spanning komen de kinderen uiteraard voor de lekkernijen. Vergeet dus ook niet iets lekkers in huis te halen.

Vanaf 17.45u kunnen de kinderen een plattegrond ophalen bij Teeuwishoek 11 waarop staat aangegeven welke woningen meedoen aan de Trick or Treat.