kriebels met de spooktocht

Op zaterdag 2 november 2019 tussen 18.30 en 20.30 uur wordt een gezellige  spooktocht georganiseerd in het Wijboschbroek. Scouting Schijndel zorgt voor de griezelige ontmoetingen. Deze tocht is speciaal bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf  acht jaar.  Al volwassen en vind je het leuk om samen met een vriend je aan te melden als begeleider?  Dan ben je ook van harte welkom!

Na de spannende tocht is er aansluitend een groots halloweenfeest in de Zwengel op de Smaldonkstraat 6. De spinnenwebben, heksen en spoken wachten al op jullie en ook de heksenketel staat al te pruttelen.

De ouders mogen hun kinderen afzetten bij de Zwengel en ophalen tussen 21.30 – 21.45u. Iedereen ontvangt één consumptie voor een glas drinken en een zakje chips.

Enthousiast geworden om met ons op avontuur te gaan?

Meld je dan vóór 26 oktober aan via onderstaand formulier of bij Michelle Witlox via (073) 54 77 482. Geef de namen van de kinderen door en ook de naam én het telefoonnummer van de begeleidende ouder(s).

Toevallig jarig rond die tijd?

Vier ‘m dan lekker op deze avond! Geef het door tijdens het inschrijven, dan zorgen wij voor een extraatje voor de jarige.