Laat je stem horen en maak het verschil in onze wijk!

Jullie mening telt! We nodigen je uit om deel te nemen aan de Wijkenquête van Wijkraad Plein en samen de toekomst van onze wijk vorm te geven. Wat zou jij veranderen als je het voor het zeggen had? Hier is je kans om jouw ideeën en wensen kenbaar te maken.

Waarom deelnemen aan de enquête? Jouw stem maakt verschil: De enquête stelt ons in staat om te begrijpen wat voor jou belangrijk is en waar extra aandacht aan moet worden besteed in onze prachtige wijk.

Breng verandering met jouw ideeën: Heb je innovatieve oplossingen of briljante suggesties? We staan open voor al jullie goede ideeën die onze wijk nog leefbaarder kunnen maken.

Wij luisteren naar jou: Na het invullen van de enquête gaan we actief aan de slag. Samen met de verantwoordelijke wethouder en betrokken ambtenaren voeren we een wijkschouw uit om te zien hoe we jullie woonervaring kunnen verbeteren.

Eenvoudig digitaal invullen:

wijkplein.nl/wijkenquete-2023.

Samen maken we onze wijk nog beter. Jouw deelname is cruciaal voor het succes van dit initiatief. Laten we samen bouwen aan een wijk waar we trots op kunnen zijn!