Kerstboomverbranding 2023

Vorig jaar kon de traditionele kerstboomverbranding bij het dierenparkje niet doorgaan vanwege Corona. Maar dit jaar hopen we er weer een groot kampvuur van te kunnen maken. Daarvoor hebben we veel kerstbomen nodig. Vergeet dus niet uw eigen kerstboom aan de straat te zetten op vrijdag 6 januari 2023. De kinderen kunnen alle kerstbomen op zaterdag 7 januari tussen 13.00 – 16.00 uur inleveren bij het dierenparkje. Voor iedere ingeleverde kerstboom krijgen ze een lot waarmee ze ’s avonds leuke prijzen kunt winnen.

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunnen er koolmezenkastjes geschilderd worden in de tent bij het dierenparkje. De kastjes komen in het voorjaar in de eikenbomen aan het Verdipad te hangen om zodoende een bijdrage te leveren aan het be- strijden van de processierups. De kastjes gaan dus niet mee naar huis.

Om 18.00 uur wordt de prijsuitreiking gehouden aan het Bachhof. Na de prijsuitreiking vertrekt de (lampionnen)optocht naar het dierenparkje. Vanaf 18.30 uur start de kerstboomverbranding. Iedereen kan gratis genieten van heerlijke warme chocomel of glühwein en een lekker broodje knakworst.