Kerst in Dierenplein

Bij het Dierenplein blijven we doorgaan met vernieuwen! Door het kopen van onze eieren en eigen honing steunt u ons dierenparkje. Afgelopen jaar hebben we hierdoor en met een geweldige sponsoractie een verkoopautomaat kunnen aanschaffen. De eieren worden wekelijks ingekocht bij een scharrelboer en door onze vrijwilligers in (gebruikte) doosjes van 10 stuks gestopt. Onze eigen kippen leggen ook eieren. Die worden ook mee verkocht. U herkent ze doordat ze geen stempel hebben. 

En we blijven doorgaan met vernieuwen! Onlangs hebben we een grondwaterpomp geïnstalleerd zodat we voor het sproeien van het gras en het vullen van de vijver niet meer het water uit de kraan hoeven te gebruiken. Zo wordt ons dierenpark steeds duurzamer. De eerste stap is al gezet: het maken van de put is al gerealiseerd.

Ondanks de Corona is het Dierenplein nog steeds zoveel mogelijk open voor bezoekers. In de ochtend tussen 8.30 tot ongeveer 10.00 uur zijn onze vrijwilligers aanwezig om te voeren. Maar ook op andere momenten kan er een vrijwilliger aanwezig zijn. Bijvoorbeeld voor een controleronde bij de dieren of omdat er geklust wordt. Op die momenten bent u van harte welkom om onze dieren te bezoeken of misschien kan uw zoon of dochter zelfs helpen met voeren. Is er iemand aanwezig maar zijn de poorten van de dierenverblijven op slot? Vraag het dan even aan een vrijwilliger (of gebruik de bel). Dan opent de vrijwilliger de poort graag voor u.