Jubileumweekend Molen de Pegstukken

In 2020 bestaat korenmolen De Pegstukken 175 jaar. Dat is een gegeven om trots op te zijn en dit jubileum groots te vieren.

Vrijdagavond 11 september is de officiële opening. Er zijn genodigden die een woordje zullen doen en er is een boekpresentatie over de geschiedenis van het klompenmakersvak.

Zaterdag 12 september is er overdag een rommelmarkt waardoor er in de gehele straat De Pegstukken gezellige kraampjes komen waar van alles en nog wat te koop is. Ook kinderen kunnen hier op ‘een kleedje’ hun spullen verkopen. In een grote tent komt een tentoonstelling en hier kan iedereen  gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje.

Zondag 13 september staat in het teken van een kunstmarkt. Er zijn dan tevens diverse demonstraties van oude ambachten. Theatergroep Bluf treedt na vele jaren weer eens op en er zijn diverse muziekgroepen.

Wil jij een kraam huren? Vraag naar de mogelijkheden bij de molenaar. De molen is elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur open voor verkoop van meel of voor een bezichtiging .

Je kunt ook  contact op met molenaar Reinier Pijnenburg 06-20532201.